• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Za prehrano naših dijakov skrbijo v kuhinji podjetja Unior. Dijakom je vsak dan na voljo topla malica, ki jo zaužijejo v jedilnici družbene prehrane podjetja Unior.
Prijavo na šolsko prehrano za naslednje šolsko leto starši oziroma skrbniki oddajo šoli praviloma  junija. Z njo se zavežejo, da bodo spoštovali pravila šolske prehrane, plačali prispevek za šolsko prehrano in pravočasno odjavili posamezni obrok po pravilih šolske prehrane ali v nasprotnem primeru plačali polno ceno obroka.

Dijaku pripada subvencija v skladu z zakonom, ki ureja uveljavljanje pravic iz javnih sredstev, od prvega šolskega dne oziroma od dne, ki ga določi Center za socialno delo.
Cena malice znaša 2,42 evra, za prejemnika 70% subvencije 0,73 evra, za prejemnika 40% subvencije 1,45 evra.
Če je dijak odsoten ali želi odjaviti malico za posamezen dan, morajo odjavo urediti starši oziroma dijak v spletni aplikaciji e-Asistent ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., najkasneje do 8. ure zjutraj. Če starši oziroma dijak, naročen na malico, ni odjavil malice do 8. ure, plačajo starši polno ceno malice za ta dan.

Pravila šolske prehrane


© 2021 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art