• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nagovor direktorice - ravnateljice

Nagovor ravnateljice-direktorice

jmz 3Spoštovani dijaki, udeleženci izobraževanja, obiskovalci in drugi uporabniki naše spletne strani!

V času hitrih sprememb in med pridobivanjem znanja ter kompetenc so informacije nujne, način pridobivanja le-teh pa je zelo pester in širok.

Dejavnosti Šolskega centra so raznolike, zato se zavedamo, da so informacije namenjene zelo različnim skupinam uporabnikov. Prizadevamo si, da zainteresirani za izobraževanje pri nas pridobite na naši spletni strani hitre in ključne informacije.

Že vrsto let uspešno izvajamo srednješolske programe za mladino, programe izobraževanja in svetovanja odraslim, usposabljanja za delo in prosti čas, šolo vožnje, svetovanja na področju podjetništva in projektov. Verjamem, da boste na našem Šolskem centru pridobili prav tista znanja in kompetence, ki jih sami za življenje in delo v tem času najbolj potrebujete.

Zaposleni se zavedamo pomena kakovosti znanja. Prizadevamo si slediti razvoju stroke, uporabljati sodobne metode dela in učne pristope ter s prijaznostjo sklepati dolgoročna sodelovanja. Na uspehe naših dijakov in udeležencev v programih izobraževanja odraslih smo zelo ponosni.

S širšim lokalnim in mednarodnim okoljem sodelujemo v različnih programih izobraževanja, kariernega razvoja, spodbujanja podjetništva in inovativnosti. Sledimo tehnološkim trendom, hkrati pa s pogledom v tradicijo ohranjamo pomembne vrednote in korenine. Ponosni smo na močno povezanost naših programov z gospodarstvom, vključno z začetno podporo pri oblikovanju in razvoju vaše poslovne dejavnosti.


Odprti smo za nove ideje, nove pristope, za vaša dobra priporočila, za potrebne spremembe in pohvale.

Vabljeni k sodelovanju z nami.


Mag. Jasmina Mihelak Zupančič,
ravnateljica-direktorica.


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art