• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Dnevni jedilnik je na povezavi.  - Klikni v dober tek!

Za prehrano naših diakov skrbi v kuhinji OŠ Pod Goro. Dijakom je vsak dan na voljo topla malica, ki jo zaužijejo v jedilnici OŠ Pod Goro.
Prijavo na šolsko prehrano za naslednjim šolskim letom starši ali skrbniki oddajajo pravilo šolanja v mesecu juniju. Z njo se zavežejo, da bodo spoštovali pravila šolske prehrane, plačali prispevek za šolsko prehrano in pravočasno odjavili posamezne obrok po pravilih šolske prehrane ali v nasprotnem primeru plačali polno ceno obroka.
Dijake, ki imajo posebnosti pri prehrani, sporočajo vodji prehrane Jelki Esih.
Dijaku pripada subvencija v skladu z zakonom, ki ureja uveljavljanje pravic iz javnih sredstev, od prvega šolskega dne dalje, ali od dne, ki ga določijo Center za socialno delo.
Cena malice znaša 2,73 EUR.  
V primeru, ko je dijak odsoten ali želi odjaviti malico za posamezen dan, mora odjavo urediti starš oz. dijak v spletni aplikaciji e- Asistent ali tudi na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , najkasneje do 8 ure zjutraj. Če starš ali dijak, naročen na malico, ni odjavil malice do 8 ure, plačajo starši polno ceno malice za ta dan.

Dijaki 1. in 2. letnikov malicajo v prvi polovici odmora, ostali so se jim pridružili v jedilnici šole po 15 minutah.

Med malico je v jedilnici prisoten dežurni učitelj.

Pravila šolske prehrane


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art