• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Jezikovni tečaji za odrasle

Jezikovni tečaji za odrasle

Jezikovni tečaji za odrasle

TEČAJI NEMŠČINE, ANGLEŠČINE, ITALIJANŠČINE, ŠPANŠČINE, KITAJŠČINE IN RUŠČINE 
Izvajamo intenzivne tečaje tujih jezikov za odrasle v obsegu 60, 40, 30 ali 20 ur. Programi temeljijo na individualnem pristopu. Udeleženci obravnavajo praktično uporabne vsebine, sistematično usvajajo vse štiri jezikovne spretnosti, govor, branje, pisanje in poslušanje ter se naučijo samozavestno uporabljati jezik v najrazličnejših vsakdanjih situacijah.

Kratka vsebina programa: Osnovne jezikovne strukture in besedišče; v restavraciji, hotelu, predstavljanje, izražanje časa in datumov, prosti čas in delavnik, na letališču, v trgovini, v mestu, telefoniranje, pri zdravniku…
Znali boste: predstaviti sebe in družino, okolje, v katerem živimo in delamo, sporazumevati se v vsakdanjih življenjskih situacijah: v trgovini, na postaji, v hotelu, restavraciji, opisati bolezni in težave… Minimalno število udeležencev v eni tečajni skupini je 6 in največ 12 udeležencev.
Le tako lahko kakovostno izvedbo tečaja. Tečaji potekajo 2x tedensko po 3 šolske ure. Lahko se pa odločite tudi za individualne ure, kjer se predavatelj/ica posveti samo vam.
Ponujamo pa tudi tečaje poslovne angleščine in nemščine.

Program pripravimo in prilagodimo potrebam podjetij in posameznikov.

Prijave in informacije: 
03 757 18 20, 041 661 154, e-pošta: info-scsk@guest.arnes.si 


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art