ŠOLSKI CENTER SLOVENSKE KONJICE ZREČE

DOBRODOŠLI

MED NAMI

SREDNJA POKLICNA IN STROKOVNA ŠOLA ZREČE

DOBRODOŠLI MED NAMI

OBIŠČITE ŠOLSKI CENTER SLOVENSKE KONJICE - ZREČE

Prizadevamo si, da pridobite na spletnih straneh hitre, ključne informacije, ki jih različni uporabniki potrebujete. Dejavnost šolskega centra je zelo raznolika, zato se zavedamo, da so informacije namenjene zelo različnim skupinam uporabnikov v praktično vseh starostnih obdobjih in področjih njihovega dela.

SIC - IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH SLOVENSKE KONJICE IN LAŠKO

Vabimo k vpisu v programe izobraževanja odraslih.

Oktober 2015
P T S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.

Prvih 10 let

Šolski center Slovenske Konjice – Zreče je organiziran kot javni zavod, katerega ustanovitelja sta Vlada RS in Občina Slovenske Konjice. Smo izvajalec izobraževanja za mladino in odrasle, izvajamo tudi svetovalno dejavnost. Dejavnost izvajamo v okviru treh organizacijskih enot: Gimnazija, Srednja poklicna in strokovna šola Zreče in Izobraževanje odraslih in svetovanje.                                           

Gimnazijskih deset let

Čas teče in se ne ustavlja. Dnevi, tedni, meseci bežijo in se ne ustavljajo.

Tako je preteklo tudi 10 lepih, truda polnih in neponovljivih let. Gimnazija Slovenske Konjice je zabeležila 10. letnico obstoja in delovanja. Ob tej priložnosti smo se ozrli nazaj in se spomnili, kaj našo Gimnazijo dela tako posebno, še enkrat smo podoživeli, kako je iz ideje nastal hram učenosti in kateri so naši največji uspehi. Polna Športna dvorana Slovenske Konjice je bila priča potovanju v preteklost, ko je bila ideja o Gimnaziji zgolj ideja, s pomočjo vseh zaslužnih pa je postala to, kar je danes. S sliko in z besedo smo se spomnili vseh pomembnih dogodkov, zlatih maturantov, junakov, ki so poskrbeli, da so Konjice bogatejše, kot so bile pred desetimi leti. Uradnemu delu je sledil še bolj sproščen umetniški čas, ki je popestril celotno dogajanje in še enkrat dokazal, da je Gimnazija polna mladih talentov. Zgodbe množičnega pevskega zbora, ki so se mu pridružili tudi nekdanji pevci in pevke, vokalne, plesne in gledališke skupine ter šolskega benda so le nekatere izmed utrinkov smeha in truda, ki skrbijo, da bo Gimnazija dočakala še vrsto let.
Maruša Esih

 

founders2