Druženje s starši, 29.3.2018

Objavljeno v Novice

V četrtek, 29. 3. 2018, smo na Srednji poklicni in strokovni šoli Zreče čustveno in sproščeno obeležili materinski dan in svetovni dan zdravja.

Dijaka 1. Sa razreda, Alen Iršič in Žiga Dečar, sta v uvodu nagovorila starše in jim računsko pokazala, zakaj je na naši šoli, kjer preživimo veliko časa, »fajn«. Nato se nas je dijakinja 3. Gta razreda, Ana Podgrajšek, ob klavirski spremljavi Alena Iršiča dotaknila s svojim čudovitim glasom.

Ker staršem premalokrat povemo, kako in za kaj vse smo jim hvaležni, kako se zavedamo vsega dobrega, kar so za nas storili in ne nazadnje s čim vse nam pomagajo ter nas opogumijo, ko smo v stiski, so naši dijaki tudi prebrali, kaj so o tem povedali učenci naše šole.

Ob prijetnem vzdušju so nas pogostili tudi naši gastronomi, ob nežni klavirski spremljavi pa je sledilo kratko predavanje o načinih izboljšanja razpoloženja in premagovanja stresa. Na koncu so si starši izbrali nakit, ki so ga izdelali naši dijaki.

V upanju, da so starši odnesli domov čim več lepih občutkov in uporabnih vsebin zase, smo zaključili naše prijetno druženje.

Tjaša Rajšp