Lidija Zebec kot gostja informativnega dneva na SPSŠ Zreče, Slike od 14.2. in 15.2. 2014

Objavljeno v Novice

 "Gostilna išče šefa" na šoli v Zrečah, 14.2., slike tudi od 15.2.2014.

Kot posebna gostja ŠC Sl. Konjice-Zreče, se je na letošnjih informativnih dnevih predstavila tudi Lidija Zebec, "finalistka" šova "Gostilna išče šefa". Iz svojih izkušenj je predstavila posebnosti poklica gastronomsko-turistični tehnik in s prisotnostjo navdušila veliko število obiskovalcev.

Veliki skupini smo gostili tudi v petek popoldan in v soboto zjutraj. Pred informativnim dnevom v soboto, smo si še ogledali vožnjo vražje Tine Maze in nato skupaj preživeli skoraj tri ure. Slike vseh treh obiskov si lahko ogledate v galeriji. Za boljšo ločljivost slik lahko zaprosite na e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Z veseljem vam jih bomo poslali.

Hvala tudi vsem prostovoljcem, predstavnikom podjetij ter sponzorjem, ki so kakorkoli pripomogli k temu, da so bili informativni dnevi tako bogati.

Sponzorji in soustvarjalci informativnih dni na SPSŠ: Unior Zreče, TIC Slovenske Konjice in Zreče, Gostišče Smogavc, Gostišče Ulipi, Zlati Grič, Lušta-tovarnica sladkosti, Kmetija Frešer, Sirarstvo Podpečan, Kostroj, GKN, JKP in še in še.

Hvala Lidiji in hvala vsem obiskovalcem za prijetno druženje.

Obiščite nas tudi na Facebooku