Vasja

Vasja

Svetovalni kotiček

28 Marec 2020, 7:34 pm

Svetovalni kotiček je namenjen tako dijakom  kot staršem. V njem najdete kakšen koristen nasvet, ali pa nam sporočite svojo težavo, zagato, ki jo mogoče v tem času ne zmorete rešiti sami.

Za svetovalni kotiček skrbijo in so vam na razpolago:

Tehnična in vsebinska pomoč v času izobraževanja na daljavo

28 Marec 2020, 7:22 pm

Tehnična pomoč pri vzpostavitvi IKT za učenje na daljavo: Vasja Ivančič  (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), Tomaž Černec (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.); Jernej Kamenšek (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

V spodnjem seznamu imate dostope do različnih novic in člankov.

Predvidno pri računalniških virusih

25 Marec 2020, 1:53 pm

V odzivnem centru za incidente informacijske varnosti v državni upravi (SIGOV-CERT) zaznavajo povečano aktivnost zlonamernih posameznikov in skupin, tako da pošiljajo zlonamerno elektronsko pošto, podtikajo zlonamerno programsko kodo na spletne strani, postavljajo nove zlonamerne spletne strani …

BIBLOS - brezplačne knjige na portalu BIBLOS

25 Marec 2020, 1:39 pm

Dijakinje in dijaki ŠC Slovenske Konjice-Zreče imate kot člani naše šolske knjižnice brezplačen dostop do številnih e-zbirk, kakor tudi do portala Biblos. Navodila imate v vaših e-nabiralnikih, najdete pa jih tudi na povezavi https://www.knjiznica-slovenskekonjice.si/projekt/biblos/.

BIBLOS – portal elektronskih knjig

Podaljšan rok za vpis na fakultete

25 Marec 2020, 1:37 pm

Zaradi aktualnih razmer je rok za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe oz. na dvoletne višješolske študijske programe podaljšan do 9. 4. 2020.

Prijave na maturo

25 Marec 2020, 1:35 pm

V skladu z obvestili Državnega izpitnega centra vse maturantke in maturante, udeležence izobraževanja odraslih obveščamo, da se rok za prijavo na splošno in poklicno maturo (31. 3. 2020) ne bo podaljšal.

AAI-račun: Navodila za pozabljene uporabniške podatke

25 Marec 2020, 1:23 pm

Beležimo večje število vprašanj učencev, staršev in učiteljev v povezavi s pozabljenimi uporabniškimi podatki za prijavo z AAI-računom.

Naša psihologinja vas obvešča

25 Marec 2020, 1:18 pm

V članku kot prilogi vam pošiljam priporočila za lažje delo.

Priporočila zbornice kliničnih psihologov

Sodeluje lahko vsak!

25 Marec 2020, 1:15 pm

Vsak sleherni dan upoštevajmo ukrepe, ki jih je sprejela država v boju proti korona virusu.

Strokovnjakom lahko pomaga tudi širša javnost. Več si lahko ogledate na: http://koronavirus.ctk.uni-lj.si/skupnostna-znanost/