Šolski center Slovenske Konjice-Zreče

vabi na 6. dobrodelni koncert

slika za vabilo 2018

ki bo v torek, 4. 12. 2018, ob 18uri v večnamenski dvorani v Termah Zreče.

V praznični december vas bomo z glasbo in plesom popeljali dijaki Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče.

Prostovoljni prispevki bodo namenjeni Šolskemu skladu.

                                           Dijaki in zaposleni na

Darovanje nam pomaga,

da se povežemo z drugimi.

           (Mary Jane Ryan)

                                           Šolskem centru Slovenske Konjice-Zreče

V četrtek, 27. 11. 2018, smo v novem večnamenskem prostoru, ki se nahaja v prizidku k šolski stavbi in delavnici, pripravili prireditev v čast otvoritve nove stavbe. Prireditve so se udeležili predstavniki Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, predstavniki lokalnih skupnosti, gospodarstva, ravnatelji bližnjih osnovnih in srednjih šol, dijaki, profesorji ter drugi zaposleni. Zahvaljujemo se za obisk in vso podporo pri opravljenem gradbenem projektu.

Fotografski utrinki iz prireditve so na voljo TUKAJ.

5.12.2018 ob 13 uri, brezplačna delavnica NOVOSTI V TURIZMU.
Več v vabilu.

Ključni cilj projekta je razviti in preizkusiti model celostnega razvoja kompetence podjetnosti pri dijakih skozi medpredmetno povezovanje in sodelovanje z okoljem in širšo skupnostjo.

Priložnosti za spodbujanje kompetenc, kot so med drugim iniciativnost, načrtovanje in samoregulacija, sodelovalnost, izkušenjsko učenje, vizija, kreativnost, poravnavanje z negotovostmi in tveganji, ključnih za uspešno delovanje v svetu, za kakovostno življenje ter za konstruktivno prispevanje k skupnemu dobremu, vidimo v interdisciplinarnih in avtentičnih učnih situacijah. Poseben poudarek pri projektu bo na prepoznavanju družbenih, okoljskih, gospodarskih in osebnih izzivov in njihovem reševanju s pomočjo kompetence podjetnosti v smeri iskanja trajnostnih rešitev.

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče v projektu, ki ga vodi ZRSŠ, deluje kot razvojna šola.

Uradna stran projekta: https://www.zrss.si/objava/projekt-podvig

Trajanje projekta: 3. 11. 2017 do 31. 8. 2022

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bil skupaj s konzorcijskimi partnerji izbran na razpisu »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018-2022«, v okviru katerega se bodo na vseh sodelujočih šolah izvajali programi nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene.

Namen projekta je povečati vključenost zaposlenih v programe nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter izboljšati njihove kompetence zaradi potreb na trgu dela, večjo zaposljivost in mobilnost med področji dela ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.
Kdo se lahko vključi v program? V brezplačna izobraževanja se lahko vključi vsak zaposleni, ki izpolnjuje pogoje za vpis v programe. Pred vključitvijo v projekt mora kandidat izpolniti prijavo in dostaviti ustrezna dokazila o zaposlitvi (npr. potrdilo delodajalca, izpis ZPIZ o zavarovanju v Republiki Sloveniji, potrdilo ZZZS ipd.).
Obveznosti vključenih v projekt: S posameznimi kandidati se ob vključitvi v program sklene pogodba o izobraževanju. V pogodbi o izobraževanju se določijo obveznosti, ki jih bo udeleženec v programu izobraževanja moral opraviti, pri čemer se upoštevajo predhodno pridobljena znanja in veščine.
Programi so za udeležence v celoti brezplačni. Vključeni kandidati morajo biti prisotni na izobraževanju najmanj 80% programa in program tudi zaključiti.

Programi usposabljanja in izpopolnjevanja, potrjeni s strani Programskega odbora Munera 3 in Sveta zavoda ŠC Slovenske Konjice-Zreče. Šolski center Slovenske Konjice-Zreče je pripravil v sodelovanju s podjetji oz. organizacijami naslednje programe:

Program Potrjen na programskem odboru Potrjen na svetu zavoda      Program          
Strokovna raba nemškega jezija v proizvodnji LED tehnologije                                                 8.10.2018 11.10.2018  pdfMunera3-Področje_tehnika_Strokovna_raba_nemškega_jezika_v_proizvodnji_LED_tehnologije.pdf
S poslovno odličnostjo do inovativnih rešitv v proizvodnji abrazivov                                     8.10.2018 11.10.2018  pdfmunera3-Področje_tehnika_S_poslovno_odličnostjo_do_inovativnih_rešitev_v_proizvodnji_abrazivov.pdf
Dobra in zdrava prehrana na delovnem mestu 1.10.2018 11.10.2018  pdfMunera_3-Področje_biotehnika_Dobra_in_zdrava_prehrana_na_DM.pdf
Učitelj se uči 10.10.2018 16.10.2018  pdfMunera_3_podrocje_tehnika_Učitelj_se_uči.pdf
Tehniško komuniciranje na delovnem mestu 12.10.2018 16.10.2018  pdfmunera_3_področje_tehnika-Tehniško_komuniciranje_na_DM.pdf

 

Munera zapis

ENGLISH FOR EVERYBODY


Vabimo vas v 30-urni začetni tečaj angleškega jezika, z možnostjo nadaljevanja.
Tečaj se bo pričel v mesecu novembru 2018 in bo potekal v prostorih Gimnazije Slovenske Konjice, v popoldanskem času od 16. ure dalje, 1-2x tedensko.

Prijave do zaposlnitve mest, oziroma do 10.11.2018 na telefon 03 757 18 20, 041 661 154, ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DEUTSCH FÜR ALLE


Vabimo vas v 30-urni začetni tečaj nemškega jezika, z možnostjo nadaljevanja.
Tečaj se bo pričel v mesecu januarju 2019 in bo potekal v prostorih Gimnazije Slovenske Konjice, v popoldanskem času od 16. ure dalje, 1-2x tedensko.

Prijave do zapolnitve mest, oziroma do 20.12.2018 na telefon 03 757 18 20, 041 661 154, ali na mail
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

MODNO ŠIVANJE


Vabimo vas v 16-urni tečaj modnega šivanja.
Tečaj se bo pričel v mesecu novembru 2018 in bo potekal v prostorih Srednje poklicne in strokovne šole Zreče, v popoldanskem času od 16. ure dalje, 1-2x tedensko.

Prijave do zapolnitve mest, oziroma do 15.11.2018 na telefon 03 757 18 23, 041 661 154, ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Dragi podjetniki,

ste pripravljeni na coacha, ki ga številni podjetniki in CEO-ti po svetu želijo? Ste pripravljeni na popolnoma drugačen pogled na vodenje, podjetništvo in način razmišljanja človeka, ki coacha podjetnike in lastnike globalno uspešnih tehnoloških podjetij kot so Etsy, Soundcloud, Digitaloceans, Gimlet, Justworks? Na človeka, ki:
- danes s priznanim coaching podjetjem Reboot skupaj s 16 coachi deluje v New Yorku, San Franciscu in Boulderju;
- spreminja pogled na razvoj vodstvene osebnosti;
- je bil izjemno uspešen investitor;
- je do sedaj navdušil ne samo uspešne mednarodne podjetnike, ampak številne slovenske podjetnike in jim pomagal, da so se razvili v odlične leaderje.

Potem si rezervirajte 8. november 2018 za Jerryja Colonno, ki ga bo CEED pripeljal v Slovenijo samo za vas. Zato izkoristite to edinstveno priložnost in se prijavite čimprej. Število mest je omejeno.
KDAJ: 8. november, 9.00-11.00
KJE: v Ljubljani

Prijava: prijava tukaj

Partnerja dogodka sta javna agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad.

Prijava na novice