Spoštovani dijaki, na spodnji bližnjici se nahaja razpored izpitov v jesenskem izpitnem roku. Začetek izpitov bo 17.8.2018. 

pdfpopravni_izpiti_jesenski_vsi_letniki_2018_splet.pdf

Za dodatne informacije smo dosegljivi na elektronski pošti.

Lep pozdrav,

Pedagoški vodja SPSŠ

Tomaž Černec

V šolskem letu 2018/2019 smo za vas pripravili pester nabor programov izobraževanja.

V novem šolskem letu se bo na Gimnaziji Slovenske Konjice začel nov Erasmus+ projekt Odkleni svoje tehnološke sposobnosti (Unlock!). Projekt bo trajal dve leti, v njem bomo sodelovali z hrvaškimi gimnazijci iz Opatije ter s češkimi iz Hranic. S projektnimi aktivnostmi bodo dijaki povezovali družboslovje z naravoslovjem, razvijali tehnološko in matematično pismenost ter krepili podjetniške veščine. Rezultati projekta Unlock! bodo sobe pobega (escape room) v sodelujočih državah in virtualna soba pobega. Ponosni smo na inovativno zamisel, da sobo pobega v Slovenskih Konjicah prilagodimo slepim in slabovidnim.

Helena Skaza Birk

V petek, 6. julija, so maturanti Srednje poklicne in strokovne šole Zreče prejeli spričevala poklicne mature. Tudi letošnja generacija je zrelostni izpit uspešno opravila. 17 dijakov je pridobilo poklic strojnega tehnika in trije poklic gastronomsko turističnega tehnika.

Posebej smo ponosni na zlatega maturanta Timoteja Rebernaka Pliberška.

 

Vabljeni na dogodek Seemett Slovenia 2018, 10.-.11.oktober 2018 vabilo

Organizator izobraževanja odraslih,
srednješolski programi, jezikovni tečaji, tečaji za prosti čas in osebnostni razvoj
03/757 18 20
petra.klima(at)guest.arnes.si

ČESTITAMO!

V petek, 6. julija 2018, smo podelili tri zaključna spričevala za uspešno opravljen zaključni izpit in šestnajst spričeval za poklicno maturo. Pridobili smo dva bolničarja-negovalca SPI in enega oblikovalca kovin-orodjarja SPI. Poklicno maturo sta na področju strojništva opravila dva kandidata, eden na področju ekonomije in trinajst na področju predšolske vzgoje. Spričevala je podelila ravnateljica-direktorica mag. Jasmina Mihelak Zupančič. Za dosežen uspeh vsem kandidatom iskreno čestitamo, saj je vanj vloženo veliko truda, pozitivne energije in prostega časa. Ob tej priložnosti bi se vam radi zahvalili, ker ste bili z nami, ker ste nam zaupali, da vas vodimo, svetujemo, poučujemo, spodbujamo in vas na koncu pripeljemo do željenih rezultatov.

Z znanjem lažje premagujemo izzive, ki jih na pot postavlja življenje.

Strokovne delavke SIC-Izobraževanje odraslih in svetovanje

V sredo, 20. 6. 2018, je smo pripravili prireditev ob zaključku šolskega leta. V prvem delu, ki smo ga posvetili Cankarjevemu letu, je potekala proslava. V drugem delu pa smo podelili priznanja in nagrade najboljšim dijakom ter zaključna spričevala dijakom 3. letnika srednje poklicnega izobraževanja.

Fotografije dogodka so na voljo TUKAJ

Prijava na novice