OBVESTILO o začasnem zaprtju šolskih prostorov

Objavljeno v Novice

12. 3. 2020

Obvestilo za dijake, starše, udeležence izobraževanja odraslih Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče – o začasnem zaprtju šole

S ponedeljkom, 16. 3. 2020, se v skladu z novo odredbo, namenjeno preprečevanju korona virusa, vsi vzgojno-izobraževalni zavodi zaprejo.

 

Danes in v petek, 13. 3. 2020, pouk poteka po urniku in ob upoštevanju vseh dosedanjih navodil, vezanih na koronavirusu.

 Prosimo vse, ki se ne počutite dobro oz. ste bili v stikih s kom, pri katerem je okužba že potrjena, da ostanete doma in upoštevate navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 Obvestila in napotke o delu na daljavo, s katerim bomo pričeli prihodnji teden, kot tudi o predvidenem času zaprtja enot ŠC, bomo posredovali naknadno. Prosimo, da spremljate informacije na spletni strani ŠC in socialnih omrežjih.

O morebitnih nadomeščanjih odpadlega pouka in drugih obveznih vsebin, zamikih ocenjevanj in maturitetnih rokov, bo odločalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Tudi te informacije bomo posredovali takoj, ko jih bomo prejeli.

O nadaljnjih ukrepih vas bomo sproti obveščali.

 To obvestilo velja tudi za udeležence Šole Vožnje in dijake na PUD-u.

 

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Mag. Jasmina Mihelak Zupančič
ravnateljica-direktorica

pdfObvestilo za dijake starše udeležence izobraževaja odraslih ŠC Slovenske Konjice-Zreče_1.pdf