Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM)

International Trade Management (ITM) -  Vodenje izvoznega poslovanja velja za enega najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov s področja mednarodne trgovine. Izvajamo ga v sodelovanju s švedsko fundacijo ITM Worldwide Foundation.

Slovenskim podjetjem je program na voljo od leta 2006. V tem času je program uspešno zaključilo že 131 zaposlenih v slovenskih malih in srednje velikih podjetjih.  Zadovoljstvo udeležencev je vsako leto izjemno, v lanskem letu je več kot 50 odstotkov diplomirancev ocenilo, da je program ITM presegel njihova pričakovanja.  Podjetja prvih štirih generacij kažejo odlične rezultate poslovanja v tujini - 35 podjetij je v treh do petih letih po udeležbi v programu ITM vstopilo na 63 novih tujih trgov in prihodke iz poslovanja na tujih trgih v povprečju povečalo za 40 odstotkov.

Izobraževalni program, ki je odlična kombinacija akademskega in praktičnega izobraževanja, je namenjen mlajšim (do 40 let) zaposlenim na izvoznih oddelkih v malih in srednjih podjetjih.

Več o izobraževalnem programu na tej povezavi.