Dogodki na MOS 2019- vabljeni k sodelovanju

Na Celjskem sejmišču bo v času med 10. in 15. septembrom potekal tradicionalni 52. MOS. V tem času lahko izkoristite številne spremljevalne dogodke:

MEDNARODNO POSLOVNO SREČANJE "USPEŠNO V SLOVENIJI"
Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.
Več o srečanju na naslednji povezavi.

PODJETNIŠKO SVETOVANJE
Na sejmišču lahko koristite prisotnost SPOT svetovalcev in priložnost izkoristite za svetovanje. Več informacij:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SVETOVANJE ZA RAZPIS TPSTSP - trajnostni poslovni modeli
Na sejmišču bodo prisotni svetovalci SPIRIT-a in se lahko najavite za svetovanje. Prijave in informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

SVETOVANJE REFERENTOV IZ AJPES
Vsak dan med 9h in 16h bo na stojnici na voljo tudi referent iz AJPES.

SVETOVANJE S PODROČJA INTERNACIONALIZACIJE
Če želite na sejmu svetovanje s področja internacionalizaicje nam javite in vam bomo skušali zagotovoiti svetovalca. Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

RAZSTAVE KITAJSKIH PODJETIJ
Na sejmu bo razstavljalo več kot 40 kitajskih podjetij. Vabljeni ste, da se z njimi poslovno povežete. Več informacij lahko dobite na mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.