Dnevi slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN), Ženeva, 7. in 8. oktober 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in GZS organiziramo »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN« v Ženevi, ki bo potekal 7. in 8. oktobra 2019.

»Dan slovenske industrije v CERN 2019« je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja te institucije in projekte, potencialno zanimive za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico najkasneje do 24. marca 2019 ter si s tem pridobite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov/storitev ter srečanja s predstavniki CERN.

Za vsa prijavljena in zainteresirana podjetja, bomo v prostorih MIZŠ, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana, 21. marca 2019 organizirali pripravljalni seminar, kjer bomo natančneje predstavili organizacijo CERN ter sam dogodek. Podjetja, ki se boste udeležila pripravljalnega seminarja, formalne prijave na dogodek v Švici pa še ne boste oddali, vas vljudno prosim, da svojo prisotnost potrdite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več informacij: izvozno okno