ŠOLSKA PREHRANA

Dnevni jedilnik je na povezavi. - Klik in dober tek!

Za prehrano naših dijakov skrbijo v kuhinji OŠ Pod Goro. Dijakom je vsak dan na voljo topla malica, ki jo zaužijejo v jedilnici OŠ Pod Goro.
Prijavo na šolsko prehrano za naslednje šolsko leto starši oziroma skrbniki oddajo šoli praviloma v mesecu juniju. Z njo se zavežejo, da bodo spoštovali pravila šolske prehrane, plačali prispevek za šolsko prehrano in pravočasno odjavili posamezni obrok po pravilih šolske prehrane ali v nasprotnem primeru plačali polno ceno obroka.
Dijake, ki imajo posebnosti pri prehrani, to sporočijo pedagoški vodji in Jelki Esih.
Skladno z novo ureditvijo od 1.9.2014 staršem v veliki večini primerov ni več treba oddajati vlog za uveljavljanje subvencije malice, saj šole upoštevajo podatke iz veljavne odločbe o otroškem dodatku ali državni štipendiji. Vlogo je treba vložiti samo v primeru, če družina nima veljavne odločbe o otroškem dodatku ali državni štipendiji. Prijava na malico je še vedno potrebna.
Cena malice znaša 2,42 evra, za prejemnika 70% subvencije 0,73 evra, za prejemnika 40% subvencije 1,45 evra.
V primeru, ko je dijak odsoten ali želi odjaviti malico za posamezen dan, mora odjavo sporočiti do 8. ure zjutraj v tajništvo gimnazije na številko 037 571 800 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Dijaki 1. in 2. letnikov malicajo v prvi polovici odmora, ostali se jim pridružijo v jedilnici šole po 15 minutah.
Med malico je v jedilnici prisoten dežurni učitelj.

 

Prijava na novice