Brezplačna izobraževanja v projektu Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc

Izkoristite priložnost vključitve v brezplačna izobraževanja!

Na Šolskem centru Slovenske Konjice-Zreče sodelujemo kot partner v projektu Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022 in v okviru projekta vabimo v brezplačna izobraževanja s področja računalništva (Računalniška pismenost za odrasle, word, excel,...), tujih jezikov (angleščina in nemščina), neformalnih programov za zvišanje zmožnosti in izobraženosti, priprav na izpite za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije.

 

Oglas Kompetence slo konjice

Skupaj s partnerju (LU Celje, LU Šentjur in Arema) bomo do leta 2022 izvajali izobraževalne programe v obsegu od 30 do 60 ur.

Izobraževalni programi so namenjeni odraslim:

  • ki ste zaključili nižje ali srednje poklicno izobraževanje in ste
  • starejši od 45 let.

Programe izvajajo predavatelji, ki imajo bogate izkušnje pri delu z odraslimi.

Udeleženci, ki bodo zaključili izobraževanje, prejmejo potrdilo o usposabljanju in prilogo s popisom kompetenc po programu. Udeleženci javno veljaveljavnih programov prejmejo po uspešno zaključenem programu javno veljavno listino.

Vsem udeležencem bo zagotovljeno informiranje in svetovanje ter strokovna opora pri načrtovanju in razmišljanju o lastni poklicni in osebni rasti.

Programi se izvajajo na lokaciji Tattenbachova ulica 2a, Slovenske Konjice, Dravinjska cesta 1, Zreče ali tudi v prostorih delodajalca/organizacije.

Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija.

Prijave in informacije:

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče, Tattenbachova ulica 2a, 3210 Slovenske Konjice

Brigita Kukovič, tel. 03/757 18 22, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Patricija Košir, tel. 03/757 18 23, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Petra Klima, tel. 03/757 18 20, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.