Brezplačni tečaji računalništva in gastronomije

Izkoristite priložnost vključitve v brezplačna izobraževanja v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc.

Še nekaj prostih mest je v programih excel (40 ur).

Pričnemo tudi z novo skupino priprav na NPK Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice (30 ur). Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

Na Šolskem centru Slovenske Konjice-Zreče sodelujemo kot partner v projektu Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022 in v okviru projekta vabimo v brezplačna izobraževanja s področja računalništva (word, power point, e-pošta, excel,...), tujih jezikov (angleščina in nemščina), neformalnih programov za zvišanje zmožnosti in izobraženosti, priprav na izpite za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije (s področja gastronomije in strojništva).

 Oglas Kompetence slo konjice

Skupaj s partnerju (LU Celje, LU Šentjur in Arema) bomo do leta 2022 izvajali izobraževalne programe v obsegu od 30 do 60 ur.

Izobraževalni programi so namenjeni odraslim:

  • ki ste zaključili nižje ali srednje poklicno izobraževanje in ste
  • starejši od 45 let.

Programe izvajajo predavatelji, ki imajo bogate izkušnje pri delu z odraslimi.

Udeleženci, ki bodo zaključili izobraževanje, prejmejo potrdilo o usposabljanju in prilogo s popisom kompetenc po programu. Udeleženci javno veljaveljavnih programov prejmejo po uspešno zaključenem programu javno veljavno listino.

Vsem udeležencem bo zagotovljeno informiranje in svetovanje ter strokovna opora pri načrtovanju in razmišljanju o lastni poklicni in osebni rasti.

Programi se izvajajo na lokaciji Tattenbachova ulica 2a, Slovenske Konjice, Dravinjska cesta 1, Zreče ali tudi v prostorih delodajalca/organizacije.

Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija.

Prijave in informacije:

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče, Tattenbachova ulica 2a, 3210 Slovenske Konjice

Brigita Kukovič, tel. 03/757 18 22, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Patricija Košir, tel. 03/757 18 23, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Petra Klima, tel. 03/757 18 20, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.